top of page

MIJN MOOIE KLANTEN

In het voorjaar heeft Siem mij geholpen mijn kast op orde te krijgen. Ze heeft héél veel leuke setjes gemaakt met de kleding die ik al had en heeft daarna ontbrekende items gezocht om de setjes verder compleet te maken. Maar vooral heeft zij mij weer zelfvertrouwen gegeven. Na een tweeling zwangerschap voelde ik mij onzeker of ik de kleding uit mijn kast nog wel aan kon. Siem heeft mij laten zien hoe ik het (op een andere manier) kon gaan dragen. Ik had vantevoren al een stapeltje kleding gemaakt wat weg zou kunnen, daar is zeker de helft van weer terug gegaan mijn kast in. Het was een hele gezellige middag, ik had het gevoel alsof ik een hele middag had gewinkeld en was super blij met mijn herontdekte kleding. En ook niet onbelangrijk: mijn hele kast was daarna opgeruimd en hing netjes op kleur waardoor ook alles weer gemakkelijk te vinden is. Een grote aanrader om Siem te boeken!

Laura - april 2021

Ik ben heel blij met het stylingadvies dat ik op afstand heb gekregen van Siem! Het begint met een telefonische afstemming waarin we doornemen hoe mijn kledingkast er uit ziet, welke wensen ik heb, welke stijl en kleuren ik leuk vind etc. Siem vraagt door totdat ze een duidelijk beeld heeft van mijn wensen, voorkeuren en ook van wat ik juist niet wil. Siem houdt rekening met mijn lichaamsbouw en mijn onzekerheden. Tegelijkertijd geeft ze me tips en weet ze me op positievere gedachten te brengen! Hierna ging Siem aan de slag en kwam na korte tijd bij me terug met een uitgebreide mail vol met shoptips. Per item had ze een aantal opties gevonden en met bijgevoegde shoplinks doorgestuurd. Ze had precies de goede keuze gemaakt met verrassende items. Met een nieuw telefoongesprek hebben we samen de mail doorgenomen. Ik kon benoemen wat ik wel en niet leuk vond. Siem geeft direct tips hoe ik tot volledige outfits kan komen in combinatie met kleding die al in mijn kast hangt. Uiteindelijk ben ik zelf met de shoptips de stad in gegaan en heb ik een aantal items van het lijstje gekocht en een aantal vergelijkbare items doordat ik geïnspireerd was geraakt door Siem haar tips. Ik kwam thuis met items die ik anders nooit zelf had gekocht en waar ik nu super blij mee ben! Al met al ben ik voor het komende seizoen weer voorzien van een goed gevulde kledingkast met matchende items dankzij Siem!

Ellen - oktober 2021

Ik ben zo'n persoon die voor elke gelegenheid iets nieuws nodig denkt te hebben.. Met als enige resultataat een bomvolle kledingkast.. máár nog steeds 'niks' om aan te trekken. Als haar kleine zusje weet ik niet beter dan dat Siem altijd met kleding bezig is en iedereen hier ook heel graag mee helpt. Waar ik na 1 winkel klaar was met shoppen, waren de winkeltijden (incl. koopavond) veel te kort voor Siem. Waar ik door de bomen het bos niet meer zie weet Siem feilloos de leukste items uit de rekken te toveren. Ik heb dan ook heel veel fijne voorbeelden van hoe ze mij heeft geholpen met mijn outfits en met name mijn kledingkast. Ik ga het voor nu beperken tot een voorbeeld. Na mijn zwangerschap was het moment daar weer te gaan werken maar wat trek je dan aan als je nog niet helemaal je eigen lichaam terug hebt? Wat is het dan super fijn als iemand eerlijk tegen je is, weet wat je goed past en waar je je goed bij voelt! Siem komt gezellig langs, maakt setjes van kleding uit mijn kledingkast en legt dit ook vast op foto. Dezelfde dag stuurt ze aanvullingen om mijn garderobe compleet & up to date te maken! Heerlijk als het dan weer allemaal klopt. Ik had mijn sets weer klaar en kon aan de slag. Een frisse wind door je kledingkast. Siem neemt alle tijd voor je om tot een gewenst resultaat te komen. Ik ben misschien bevooroordeeld maar één ding is zeker, Siem heeft mij nog nooit teleurgesteld!

Mireille - oktober 2021

Ik vind t serieus echt heel leuk! Je hebt echt goed geluisterd naar wat ik wel en niet leuk vind en koos voor mijn shopadvies toch net andere dingen dan ik normaal uit zou kiezen! Echt top!!

Anouk - februari 2022

"Mooi met Siem"

Dankbaarheid!

Kracht, "superkrachten" heb jij mij gegeven op mijn zwaarste dag in mijn leven.

Jij hebt me laten shinen/stralen.

Krachtig stond ik daar als een zonnetje te schijnen.

Al mijn kracht door de grote overweldigende menigte van dierbare kennissen, vrienden en familieleden heb ik onze fantastisch dappere kinderen met hun fantastische dappere partners kunnen bereiken. Hen kunnen ondersteunen op afstand, maar zo dichtbij!

Siem jij bent "GOUD" waard!!

Wilma - maart 2022

Als cadeautje een personal shopping en style advies van Mooi met Siem gekregen. Wat een goed cadeau was dit! Na overleg met Siem besloten dat we voor het personal shoppen en de seasonal styling gingen, dit paste het beste bij wat ik nu nodig had. Na een jaar lang bijna niks nieuws te hebben gekocht, vanwege zwangerschap, werd het weer tijd om nieuw leven in de garderobe te blazen! Tijd voor nieuwe lente en zomeritems! Eerst mijn kast eens uitgebreid opgeruimd, wat items aan de kant gehangen waarvan ik niet meer wist hoe en met wat ik het moest combineren en daarna een moodboard gemaakt met welke stijl ik mooi vond. Aan de hand van deze items en met het moodboard is Siem aan de slag gegaan! Ze kwam langs met een berg kleding en gezelligheid! De hele ochtend lekker thuis leuke setjes passen. Siem wist ook de items die ik al had goed te combineren met leuke nieuwe items. Uiteindelijk meer dan goed geslaagd! Vind het zo knap dat Siem zo goed voor ogen heeft wat mijn stijl is en ook goed gekeken heeft naar de maten en mijn figuur! Alles zat als gegoten! Zo fijn om nu ook alles te kunnen combineren met elkaar! Siem, je bent een topper! Dankjewel!

Anne - april 2022

Hellup..... Een bruiloft. Kei leuk, maar wat ga ik aantrekken? Ik hoefde niet lang na te denken en ik heb Mooi met Siem ingeschakeld. Al na ons eerste telefoongesprek had ik een goed gevoel. Het enthousiasme van Simone, de vragen maar zeker ideeën die ze direct al benoemde. Heerlijk om iemand zo enthousiast te horen raken van kleding. Toen kwam daar de mail met daarin Siem haar 'kleding advies" WAUW! Helemaal verrast van wat Siem na 1 telefoongesprek heeft samengesteld. Super tevreden en verrast met de kleding keuze. Totaal iets anders dan wat ik zelf zou kiezen, maar dat is juist wat ik wilde. Super om Siem haar passie terug te zien in haar advies. Laat de bruiloft maar komen, ik ben er klaar voor. Mooi met Siem super bedankt!

Tom - april 2022

In de vakantie op het terras in Italie besefte ik dat ik klaar was met mijn kledingkast. Mijn kast puilde uit maar toch had ik nooit iets om aan te trekken. Steeds kocht ik weer nieuwe dingen, omdat ik het gevoel had dat iets miste. Het pakken van een koffer was altijd een ware nachtmerrie, want wat moest ik meenemen. En veel wat ik had en kocht paste niet meer bij mij als persoon. Kortom altijd gedoe!
Daar op het terras omringd door de italiaanse dames (die er om de een of andere reden altijd uitzien alsof ze naar een feestje gaan) heb ik Simone een berichtje gestuurd dat ik echt hulp nodig had. En hulp heb ik gekregen!
Alleen al door het reorganiseren en anders indelen van mijn kledingkast kreeg ik meer en beter zicht op mijn kleding. Ik ben de trotse bezitter van veel kleding maar de balans was ver te zoeken. Dankzij de reorganisatie, het stijladvies en de kooptips van Simone heb ik de balans in mijn kledingkast gevonden! Wow wat ben ik nu blij met hetgeen ik heb. Het kiezen van een outfit is elke dag een feestje en de complimenten die ik krijg zijn een ware kers op de taart. Ik shop in winkels veel doelbewuster en altijd met mijn stijl en de kleding die ik al heb in mijn achterhoofd. Simone bedankt voor je hulp!! Je bent echt een topper!! Xx Vreni

Vreni - juni 2022

Na mijn zwangerschappen mocht mijn kast wel weer aangevuld worden met leuke kleding, maar waar te beginnen. Een tof cadeau was de oplossing: personal shopping en reorganisatie van de kledingkast. Na het geven van dit mooie cadeau dacht mijn vriend, dit kan ik eigenlijk ook wel gebruiken. We kochten voorheen kleding, maar hadden geen idee hoe we het konden combineren. Toffe outfits zien op internet, maar denken dat het ons niet staat of dat de kleur niet matcht met ons. Siem heeft onze ogen geopend. Stiekem kunnen we best veel dragen. Wat een toffe outfits heeft ze voor ons uitgezocht en wat een super fijne en goede tips hebben we gekregen. Zelfs onze eigen kledingkast had stiekem toch best veel mooie combi's. Een super ervaring. Siem, heel erg bedankt!

Bastian & Brandy - november 2022

Onlangs had ik een afspraak met Simone gepland. In april staat de bruiloft van mijn broertje in Nieuw-Zeeland op de planning en daar hoort natuurlijk een toffe outfit bij. Simone was de juiste persoon om mij te helpen bij mijn zoektocht naar een tof pak. Ze kwam met haar heel uitgebreide rek bij me thuis, de keuze was werkelijk waar reuze. Simone begrijpt goed wat bij je past, welke kleuren je wel mooi vind en van welke printjes je juist weer niet houdt. Een super mooi pak heb ik mogen scoren en nog een hoop andere setjes wat deze zomer en onze reis naar Nieuw-Zeeland compleet gaat maken! Dank je wel lieve Simone, tot heel gauw weer! Je bent een toppertje!

Wieneke - maart 2023

Reviews: Recensies van klanten
bottom of page