top of page

MEET SIEM

Familylife-Fashion-Love


Al sinds haar eerste prinsessenjurk gék op kleding. Mama van vier heerlijke helden en al bijna honderd jaar samen met Bas. Gezelligheidsdier met af en toe een panterprintje (love it). Praat graag én luistert goed. Passie voor mode en houdt van lekker eten. Dus gaat wekelijks naar de sportschool en rent dagelijks achter haar kids aan om alles in één Siem te laten passen.

Voor een feestje ben ik altijd te vinden en ik heb graag mijn lieve familie en vrienden om mij heen! Er is immers altijd iets te vieren; vier het leven en de liefde dat hoor je mij vaak zeggen.

Missie van Siem:

Als jij je goed voelt en kunt kleden naar eigen stijl dan ga jij zelfverzekerd èn verrassend stijlvol door het leven! Hoe lekker is dat?

Makkelijker gezegd dan gedaan, I know. Maar lieve dames en heren het is mogelijk en ik help je graag jouw droom garderobe te realiseren! Begin de dag met een lach tijdens het openen van je kast!

Ik ben kledingkast organizer, personal stylist én personal shopper voor iedereen. Ik ga met jouw kledingkast en/of modewensen aan de slag en help je graag om je weer stijlvol, mooi en zelfverzekerd te voelen!

Untitled
Meet Siem: Over mij
bottom of page