top of page

STYLE YOUR LIFE

Welk styling traject past bij jou?

SHOPADVIES

Gegarandeerd goed

Ga jij shoppen maar weet je eigenlijk niet zo goed waar te beginnen? Welke winkels, merken, trends, prints en kleuren passen nou echt bij jou? Liggen er items in je kast die je wilt combineren met iets nieuws? 

Kortom wil jij graag shopadvies om er zeker van te zijn dat je gericht shopt en met de juiste items thuiskomt?

Daar kan ik je bij helpen! Ik maak voor jou een online visueel overzicht in de gewenste stijl.

Shopadvies vanaf €100

JOUW KLEDINGKAST ORGANISEREN

Jouw stijl opnieuw uitgevonden

Wat voor look je ook wilt creëren, ik help je dat zo goed mogelijk te doen. Heb jij genoeg in je kast hangen maar draag (en koop) je vaak hetzelfde? Samen gaan we jouw kast door. Er gaat weg wat weg moet. We houden waar jij écht blij van wordt en hiermee combineren we eindeloos. Van deze nieuwe combinaties maken we foto's zodat jij niet meer na hoeft te denken over jouw outfits. Vanaf nu weet je altijd wat je aan kunt trekken.

Vervolgens ga ik op zoek naar items die nog missen om jouw garderobe compleet te maken.

Ben jij degene die genoeg kleding heeft maar niet goed meer weet hoe alles te combineren. Wil jij het gevoel hebben van een hele nieuwe garderobe die klaar is voor het nieuwe seizoen!? Heb je zin om samen met mij nieuwe unieke sets te maken met bestaande kleding en enkele nieuwe items?

Dan is dit traject geschikt voor jou!

Vanaf  €225

Laten we samen werken aan de mooiste versie van jezelf en van je garderobe!

Wat houdt het traject precies in:

 • Een kennismakingsgesprek telefonisch of via zoom. Dit kan uiteraard ook in de avonduren. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de status van je kledingkast en geef ik tips om alvast overzicht te creëren. 

 • Je krijgt van mij als opdracht om een fashion board te maken van jouw gewenste kledingstijl.

 • Ik kom bij je langs en samen bespreken we jouw fashion board. We bepalen samen jouw persoonlijke stijl. Vervolgens spitten we jouw kledingkast door, van welke items wordt jij nou echt blij? Wat kan weg? Dan begint het combineren met je huidige kleding (maximaal 40-50 items excl schoenen en accessoires). Van de gemaakte complete sets maak ik foto's die ik je later toe mail. 

 • Tijdens dit bezoek creëren we overzicht in de kast. Mijn missie; zorgen voor een glimlach bij het openen van de kast!

 • Na mijn bezoek ga ik op zoek naar de items die nog missen in jouw garderobe en/of een aanvulling zijn op de gemaakte combinaties. Hiervan stuur ik gericht winkeladvies en/of shoplinks naar je door.

 • Na afloop van dit traject heb jij jouw eigen unieke verrassende garderobe! Laat het nieuwe seizoen maar komen!

 • Waar je precies woont doet er niet toe! Ik kom naar je toe. De eerste 20 km krijg je van mij de overige neem ik mee op factuur.

KLEDINGKAST ORGANISEREN + PERSONAL STYLING

Looking good feeling great

Ik geef jou de aandacht die je verdient wanneer ik je help met jouw mode- en stijlwensen! Heb jij de kast vol hangen maar draag je toch altijd hetzelfde? Ben je op zoek naar een verrassende garderobe in jouw eigen gewenste stijl? Ik weet hoe ik jou de beste look en het beste gevoel kan geven. Ik zorg er samen met jou voor dat we die stijlvolle persoon die in jou zit naar boven halen! Samen gaan we jouw kast door, er gaat weg wat weg moet en we houden waar jij écht blij van wordt. Met deze gekozen items maken we de mooiste sets.

Ik maak foto's van alle gemaakte sets en stuur deze na afloop allemaal naar je toe. Zo hoef jij geen dag meer na te denken over jouw outfit!

Vervolgens ga ik op zoek naar de items die nog ontbreken in je kast om de gemaakte combinaties compleet te maken! Daarnaast shop ik voor jou vier nieuwe outfits die weer door te combineren zijn met jouw eigen gekozen favorieten. Uiteraard allemaal in de gewenste stijl (en voor gewenst budget)! Door te kiezen voor dit traject maken we een geheel nieuwe garderobe, jouw droom garderobe!

Ben jij op zoek naar persoonlijk advies voor een nieuwe garderobe. Advies op pasvormen, kleur en stijl. Heb je genoeg kleding maar weet je even niet meer hoe het één met het ander te combineren. Of heb je juist niet meer zoveel in de kast hangen en weet je niet waar te beginnen met shoppen? Hou jij van unieke sets en zou je graag je bestaande kleding combineren met enkele nieuwe items? Kortom wil jij weer een verrassende garderobe 100% afgestemd op jouw kleuren, lijf en stijl.

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Aan het einde van dit traject heb je een goed idee van jouw stijl en hoe je deze op de juiste wijze kunt dragen.

Nu vanaf €475

Wat houdt het traject precies in;

 • We starten met een kennismakingsgesprek. Dit kan uiteraard ook in de avonduren. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de status van jouw kledingkast en geef ik tips om alvast overzicht te creëren. 

 • Je krijgt van mij de opdracht jouw gewenste kledingstijl te visualiseren tot een fashion board.

 • Tips om jouw kledingkast op te ruimen en opnieuw in te delen.

 • We plannen samen een afspraak in.

 • Tijdens deze afspraak bespreken we jouw gewenste kledingstijl aan de hand van jouw eigen gemaakte fashion board. We bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt.

 • We gaan samen jouw kledingkast door, waar wordt jij nou écht blij van? Wat kan weg? Vervolgens maken we verschillende combinaties met je huidige kleding. (geen maximaal aantal items maar wel gericht op het huidige seizoen, Lente/Zomer of Herfst/Winter).

 • Ik maak foto's van alle gemaakte sets die ik na afloop allemaal toestuur.

 • Ik ga op zoek naar de items die nog missen in jouw garderobe inclusief (minimaal) vier nieuwe sets en daar kom ik mee terug bij jou! Zo kun je thuis lekker passen en combineren. 

 • Tips voor het toepassen van jouw gewenste stijl in het dagelijks leven. Waar je precies woont doet er niet toe! Ik kom naar je toe. De eerste 20 km krijg je van mij de overige neem ik mee op factuur.

KLEDINGKAST ORGANISEREN + PERSONAL SHOPPING

De beste versie van jezelf is de mooiste!

Ik geef jou de aandacht die je verdient wanneer ik je help met jouw mode- en stijlwensen! Heb jij genoeg in je kast hangen maar draag je toch vaak hetzelfde? Ben je op zoek naar een verrassende garderobe in jouw eigen gewenste stijl? Ik weet hoe ik jou de beste look en het beste gevoel kan geven. Ik zorg er samen met jou voor dat we die stijlvolle persoon die in jou zit (weer) naar boven halen! Samen gaan we jouw kast door, er gaat weg wat weg moet en we houden waar jij écht blij van wordt! Met deze gekozen items maken we de mooiste sets en werken we verder.

Ik maak foto's van alle gemaakte sets en stuur deze na afloop allemaal naar je toe. Zo hoef jij geen dag meer na te denken over jouw outfit!

Vervolgens gaan we samen shoppen voor de items die nog ontbreken in je kast om de combinaties compleet te maken. Daarnaast shoppen we samen nog vier(of meer) nieuwe outfits die weer door te combineren zijn met jouw eigen gekozen favorieten. Uiteraard allemaal in de gewenste stijl (en voor gewenst budget). Door te kiezen voor dit traject maken we een geheel nieuwe garderobe, jouw droom garderobe!

Ben jij op zoek naar persoonlijk advies voor een nieuwe garderobe. Advies op pasvormen, kleur en stijl. Heb je zelf genoeg kleding maar weet je even niet meer hoe het één met het ander te combineren. Of heb je juist niet meer zoveel in de kast hangen en weet je niet waar te beginnen met shoppen? Hou jij van unieke sets en wil jij advies tijdens het shoppen? Kortom wil jij weer een verrassende garderobe 100% afgestemd op jouw kleuren, lijf en stijl.

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Aan het einde van dit traject heb je een goed idee van jouw persoonlijke stijl, hoe je jouw stijl weet te vinden in de winkels en hoe je deze dagelijks weer weet te dragen!

Nu vanaf €395

Wat houdt het traject precies in;

 • We starten met een kennismakingsgesprek. Dit kan uiteraard ook in de avonduren. Tijdens dit gesprek bespreken we kort de status van je kledingkast en geef ik tips om alvast overzicht te creëren. 

 • Je krijgt van mij als opdracht jouw gewenste kledingstijl te visualiseren tot een fashion board.

 • We plannen samen een vervolgafspraak in.

 • Tijdens deze vervolg afspraak bespreken we jouw gewenste kledingstijl aan de hand van jouw eigen gemaakte fashion board. We bespreken waar je nu staat en waar je graag naartoe wilt.

 • We gaan samen jouw kledingkast door, waar wordt jij nou écht blij van? Wat kan weg? Vervolgens maken we verschillende combinaties met je huidige kleding. (geen maximaal aantal items maar wel gericht op het huidige seizoen, Lente/Zomer of Herfst/Winter).

 • Ik maak foto's van alle gemaakte sets die ik na afloop allemaal toestuur.

 • Ik ga op zoek naar de items die nog missen om jouw huidige garderobe compleet te maken. Vervolgens gaan wij samen een dagdeel shoppen voor nieuwe sets. Hierbij leer ik je hoe de winkels te bekijken en te filteren op jou persoonlijke stijl en pasvorm. Samen gaan we op zoek naar de mooiste nieuwe sets voor jou! Wanneer we gaan shoppen in mijn favoriete winkels zal ik zorgen dat er een paskamer gereserveerd wordt en er een rekje klaarstaat met geselecteerde items speciaal voor jou.

 • Tips voor het toepassen van jouw gewenste stijl in het dagelijks leven. Waar je precies woont doet er niet toe! Ik kom naar je toe. De eerste 20 km krijg je van mij de overige neem ik mee op factuur.

PERSONAL SHOPPING * EVENT STYLING

Op je mooist

Wat voor look je ook wilt creëren, ik help jou met de mooiste set! Heb je een event, bruiloft of andere gelegenheid waar je verrassend mooi en stijlvol voor de dag wilt komen. Laat mij voor je shoppen!


Middels een kennismakingsgesprek bespreken we jouw event en de gewenste stijl. Vervolgens ga ik op zoek naar de perfecte set(s)!

Vanaf €100

PERSONAL SHOPPING * SEASONAL STYLING

Verwachtingen overtreffen

Heb jij voor ogen wat je wilt maar geen zin of geen tijd om te shoppen? Je garderobe op orde maar absoluut op zoek naar nieuwe sets aansluitend op het seizoen? Ik shop voor jou en maak je garderobe compleet! Samen bespreken we jouw gewenste stijl, de gewenste items en het budget.

Ik shop en kom langs met een rek vol gewenste items. Jij past alles door en ik zorg dat alles verder afgehandeld wordt.

Vanaf €295

 (vanaf 4 sets of 6 items)

SHOPPEN MET SIEM

Persoonlijk advies tijdens het shoppen

Heb jij een favoriete stad en/of winkel(s) waar jij graag komt en wil je direct persoonlijk shop en stijladvies ontvangen?

Ik ga graag met jou mee en zal jou tijdens het shoppen persoonlijk voorzien van stijladvies! Samen gaan we op zoek naar de mooiste combinaties voor jou. Let's shop together!

Vanaf €250

Style your life: Mijn diensten
bottom of page